מצרכים
לבצק:
- 2 כוסות קמח כוסמין
- 1/2 כוס אגבה
- 50 גרם שמן קוקוס
- קורט מלח
- 1 כפית סודה לשתייה
למילוי:
- 250 גרם תמרים מרוסקים
- 110 גרם רסק תפוחי עץ אורגני
- 1/4 כפית ציפורן / קינמון
אופן ההכנה:
לשים את כל החומרים של הבצק במעבד מזון וליצור בצק רך
לשים על השולחן או קשר חיתוך קמח ולרדות את הבצק
לרסק את התמרים עם תפוחי העץ והציפורן
לשים על הבצק המרודד את תערובת התמרים ןליצור רולדה
להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ולאפות כ – 30 דקות.
לבריאות!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני ללא תשלום וללא התחייבות בנושא נטורופתיה, אירידולוגיה ואורח חיים בריא צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, ואשמח לעמוד לשירותכם.