מיץ עשב חיטה נמצא בשימוש טיפולי כבר יותר מ-30 שנה.
את עשב החיטה מגדלים בגידול אורגני. ניתן להשיגו בהרבה בתי טבע.
עשב החיטה נוצר מהנבטה של זרעי חיטה וצמיחתם לגובה של 10-15 ס"מ.
המרכיב העיקרי בו הוא כלורופיל שמקנה לו את צבעו הירוק.
יש בו גם שפע מינרלים, ויטמינים, סיבים נוגדי חמצון וחומצות אמינו שדרושים לגוף.
מיץ עשב החיטה מחזק את מערכת החיסון , עוזר במחלות כרוניות כמו – סרטן, דלקת מפרקים, בעיות במערכת בעיכול, כולסטרול, עצירות, לחץ דם גבוה, אסטמה.
1 ק"ג עשב חיטה שווה ל- 35 ק"ג פירות וירקות!!
צורת השימוש בו הוא שתייה יומיומית של רבע כוס מיץ סחוט טרי של עשב חיטה הנעשה במסחטה מיוחדת. עדיף לשתות על קיבה ריקה ולא לאכול ולשתות כחצי שעה אחרי.
מי שטעמו של המיץ דומיננטי מידי עבורו יכול לשלבו עם מיצי פירות וירקות אחרים.
יש להתחיל לשתות אותו באופן הדרגתי.
בימים הראשונים יש שיסבלו מבחילות עקב שתיית מיץ עשב החיטה בשל ניקוי הגוף מרעלים ופסולת שהצטברו בו.
לרוויה ובריאות שלמה!
רומי
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני ללא תשלום וללא התחייבות בנושא נטורופתיה, אירידולוגיה ואורח חיים בריא צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, ואשמח לעמוד לשירותכם.