האגבה מיוצרת מקקטוס האגבה, טעם הסירופ מתוק ומזכיר את המייפל.
האגבה הכחולה מתחמצנת פחות מהאגבה הרגילה לכן היא מומלצת יותר.
הסירופ ברובו מכיל פרוקטוז ולכן האינדקס הגליקמי שלו נמוך משמעותית משאר הממתיקים כמו דבש ,סילאן. ומייפל.
טוב לסוכרתיים ולמי שרוצה לרדת במשקל אבל יש להשתמש בו בהגבלה לא יותר משתי כפות אגבה ביום.
מומלץ להשתמש בו באפיה.
כמות המתיקות של האגבה היא פי 1.4 יותר מסוכר
מתכון לעוגיות מתוקות וקלות להכנה
2 כוסות קמח כוסמין
3/4 כוס אגבה או 3/4 כוס רכז תפוחי עץ
1 כוס טחינה מלאה
4 כפות שמן קוקוס
אופן הכנה
לערבב במעבד מזון ולעשות צורות
לשים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות
לאפות 20 דקות
יום מקסים,
רומי חוכמה נטורופתית ואירידיולוגית
בתמונה: סירופ אגבה כחולה של חב' אולסום
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני ללא תשלום וללא התחייבות בנושא נטורופתיה, אירידיולוגיה ואורח חיים בריא צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, ואשמח לעמוד לשירותכם.