מצרכים:
- 3 כוסות פירות יער טריים או קפואים או מופשרים.
- 1 כף קליפת לימון מגוררת.
- 2 כפות מיץ לימון.
- 1/2 כוס סירופ מייפל או סירופ קוקוס.
- 400 גרם (2 מכלים) יוגורט – לפחות 3% שומן מחלב עיזים.
אופן ההכנה של גלידת יוגורט עם פירות יער:
- מערבבים את כל החומרים בעזרת מטרפת יד.
- מעבירים לקערת מעבד מזון עם להב מתכת ומעבדים לתערובת אחידה. מעבירים לקערה, מכסים ומאחסנים במקפיא למשך 30 דקות.
- מוציאים ומעבדים שוב את התערובת במעבד מזון למשך 5 דקות. מחזירים לקערה, מכסים ומקפיאים שוב – הפעם למשך 45 דקות. חוזרים על הפעולה פעמיים נוספות. מעבירים למקפיא ל- 8 שעות לפחות לפני ההגשה.
- להגשה, מניחים כדור או שניים של הגלידה בכוסות הגשה, שמים מעל מעט פירות יער, פרוסות לימון ומעט סירופ מייפל או סירופ קוקוס.
ספרו לי איך יצא לכם המתכון בתגובות למטה. בתאבון!