מצרכים :
חבילת עלי מנגולד
2 תפוחי עץ או 2 אגסים
בצל סגול או בצל ירוק או עירית
אופן ההכנה:
§ שטפו היטב חבילת עלי מנגולד.
§ גלגלו את העלים לצורת סיגר וחיתכו לקבלת רצועות צרות.חתכו גם את החלק הלבן הוא טעים ופריך.
§ קחו 2 תפוחים וחתכו לקוביות או רצועות צרות.תוכלו גם לקחת אגסים .
§ הוסיפו בצל סגול קצוץ לקוביות או לחילופין עירית או בצל ירוק קצוצים דק.
הרוטב:
§ 2 כפיות סירופ אגבה.
§ 4 כפות שמן זית.
§ 2 כפות מיץ לימון.
§ חצי כפית מלח.
§ 2 שיני שום טרי כתוש.
ערבבו את הרוטב והוסיפו לסלט, בתאבון!!!
אפשר להוסיף:
עוד דבר נחמד הוא להוסיף זרעי כוסברה טחונים, במיוחד אם תטחנו אותם במקום לקבלת אבקה טרייה וריחנית.
עלי המנגולד עשירים בכלורפיל, ברזל, סידן, אשלגן וויטמין C.
ספרו לי איך יצא לכם המתכון בתגובות למטה.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני ללא תשלום וללא התחייבות בנושא נטורופתיה, אירידולוגיה ואורח חיים בריא צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, ואשמח לעמוד לשירותכם.